Nieuws

20
mei

Het zakelijk evenement voor de provincie Limburg

Op 28 en 29 maart 2018 organiseert NBI International de grensverleggende eerste editie van Limburg Unlimited in MECC Maastricht. Het zakelijk evenement voor de provincie Limburg, waarbij regionale, nationale en internationale kansen zichtbaar worden. Welke kansen?  Onder andere: Directe sales kansen voor uw producten of diensten. Het genereren van naamsbekendheid en het zichtbaar maken van uw bedrijf. Productpresentaties van uw nieuwste producten en/of innovaties. Netwerken met gelijkgestemde, potentiële partners en relaties. Het werven van geschikt personeel voor nu en voor de toekomst. De beurs is een absolute must voor bedrijven, gemeenten en instellingen die deze kansen willen pakken.

Het evenement onderscheidt zich van traditionele beurzen door een sterk vernieuwende opzet. De zorgvuldige samenstelling van thema’s en sectoren zorgt voor gezamenlijke kracht waardoor het mogelijk is een zeer gelaagd uitnodigingsbeleid te voeren: regionaal, nationaal en internationaal. Hierdoor ontstaat een sterke beweging naar Limburg en haar bedrijven toe. Deelnemers krijgen niet alleen de kans zich te presenteren aan veel grotere en kwalitatievere bezoekers, maar onderscheiden zich door een unieke profilering ten opzichte van vakspecifieke beurzen waar men een van de vele is.

Het evenement wordt ondersteunt door maar liefst drie matchingpleinen– Business Matching / International Matching / Job Matching – waarbij de deelnemers van de beurs een-op-een worden gematcht op basis van hun wensen en behoeften. Hiervoor wordt een zeer specifiek uitnodigingsbeleid gevoerd. Het randprogramma, bestaande uit onder meer lezingen, workshops, symposium etc, is volledig ter ondersteuning en versterking van het uitnodigingsbeleid.

De innovatieve en vernieuwende opzet wordt onderstreept en ondersteund door Provincie Limburg, die zich voor de komende drie jaar aan de beurs heeft geconformeerd. Ook andere gezaghebbende instanties hebben zich proactief aangesloten bij Limburg Unlimited.

Wilt u de brochure en deelname informatie ontvangen, vul dan hier uw gegevens in.