Nieuws

7
sep

LWV partner Limburg Unlimited

Met ruim 1300 actieve leden is de LWV de belangrijkste belangenbehartiger van het Limburgse bedrijfsleven. Alle toonaangevende bedrijven en organisaties uit de sectoren bouw, industrie, transport en logistiek, groothandel, distributie, zakelijke dienstverlening maar ook onderwijs en zorg, verspreid over de gehele provincie, zijn aangesloten bij de LWV. De LWV maakt onderdeel uit van de landelijke ondernemersvereniging VNO-NCW.

Als LWV vinden wij het evenement Limburg Unlimited een aanwinst voor Limburg. Het is een uitgelezen kans om je als bedrijf te presenteren en potentiële klanten uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Juist door de mix in branches van deelnemers en gasten maar ook door de persoonlijke matchmaking zijn er volop kansen om je als bedrijf te presenteren.  Dit kan in een stand, in een speeddate en ook door het volgen van interessante lezingen/workshops.