Nieuws

14
sep

Carrière maken in Limburg

Het spreekt voor zich dat carrière maken in Limburg een belangrijke rol speelt op deze expo. Door de sterke groei in diverse sectoren is er in Limburg voor nu en in de toekomst een grote behoefte aan geschikt personeel. UWV, Manpower, Flexpoint en NBI International creëren gezamenlijk een programma waarin werkgevers hun potentiële werknemers kunnen werven en waar werkzoekende of latent zoekende kennis kunnen maken met de sectoren waar vraag is naar personeel. Een seminar over de sector wordt opgevolgd met een twee uur durende matchmaking sessie, waar werkgever en toekomstig werknemer kennis met elkaar kunnen maken. De sectoren zijn onderverdeeld in 4 blokken:

  1. Logistiek & Transport
  2. Maintenance & Maakindustrie
  3. Customer service & Smart service
  4. Leisure & Zorg

Is uw onderneming op zoek naar gericht personeel of bent u werkzoekende en wilt u op de hoogte blijven van het thema carrière maken in Limburg neem dan contact op met info@limburg-unlimited.com onder vermelding van: carrière in Limburg.