Nieuws

22
sep

Event tip van Limburg Unlimited : Groeten uit Maastricht.

Expo in Eiffelgebouw toont transitie Maastrichtse maakbedrijven

Vanaf 11 november is de expositie ‘groeten uit Maastricht – expo over innovatief ondernemerschap’ open voor het publiek. Op initiatief van Gemeente Maastricht vindt deze expo plaats op de eerste verdieping van het dan gerestaureerde Eiffelgebouw in Maastricht, een krachtig symbool van transitie. Bezoekers maken kennis met Maastrichtse maakbedrijven, die met hun producten een visitekaartje voor de stad afgeven, in sommige gevallen zelfs wereldwijd. De expo stelt vragen; ondernemers geven antwoorden door inspirerende verhalen te vertellen en innovaties te tonen. De expo wordt begeleid door een intensief randprogramma dat in nauwe samenwerking met partners wordt opgesteld. Iedereen is van 11 november t/m 7 januari 2018 elke donderdag t/m zondag welkom voor een bezoek; de entree is gratis.