Nieuws

3
okt

Kick – Off Limburg Unlimited

Op 12 oktober organiseert NBI International de Kick-Off van een nieuw internationaal evenement, Limburg Unlimited. Onderwerpen tijdens de Kick-Off zijn o.a. de introductie van Limburg en haar sectoren en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van FDI (Foreign Direct Investment) en de kansen die het evenement kan bieden voor landen en haar bedrijven. Ruim 30 ambassades o.a. Duitsland, België, Finland, Mexico, Rusland, Suriname, Croatië, Moldavië, Pakistan, Macedonië, Iran, Uruguay, Cyprus, Belarus en Vietnam zijn al geregistreerd. Ook vanuit het bedrijfsleven en de provincie Limburg zijn zeer enthousiaste reacties ontvangen.

NBI International is door haar jarenlange ervaring en het internationaal opgebouwde netwerk  een expert in het matchen van (internationaal) vraag en aanbod. Hiervoor wordt veel samengewerkt met belangrijke partners.

Voor Limburg Unlimited is de perfecte partner gevonden in de provincie Limburg. De Provincie Limburg is heel erg in ontwikkeling op economisch gebied. Met sterke sectoren als Health, Smart Materials, Smart services, Food, Logistics en Manufacturing.

Limburg Unlimited vindt plaats op 28 en 29 maart in MECC Maastricht. Naar verwachting zullen 10.000 b2b deelnemers (bezoekers en standhouders) bij het evenement betrokken zijn. O.a. met ondersteuning van de Provincie en haar belangrijkste stakeholders als LIOF, LWV, MKB, LED, Connect en UWV.

De Kick-Off vindt plaats op 12 oktober aanstaande in het Crowne Plaza (van 13 – 16 uur) Den Haag. Inschrijven is nog mogelijk via meranda@nbi-international.com