Nieuws

13
okt

Brightlands campussen

De vier campussen, gezamenlijk ook wel de brightlands campussen genoemd, hebben zich aangesloten bij het Limburg Unlimited evenement. De kennis overdracht naar de provincie en daar buiten heeft veel innovatie en potentie met zich mee gebracht.

Deze vier campussen brengen elk een eigen expertise met zich mee:

– Smart materials and sustainable manufacturing (Brightlands Chemelot Campus, location Sittard-Geleen),

– Regenerative medicine, precision medicine & innovative diagnostics (Brightlands Maastricht Health Campus, location Maastricht),
– Data science and smart services (Brightlands Smart Services Campus, location Heerlen),
– Food and nutrition (Brightlands Campus Greenport Venlo, location Venlo).

Deze hebben één voor één velen raakvlakken met de thematiek van het evenement. Een belangrijk onderdeel is dat de MKB bedrijven deze campussen en de toebehorende bedrijven kunnen ontmoeten. Vanuit dat perspectief zal elke campus verschillende bedrijven mee nemen die aansluiten op hun expertise. Welke dat precies worden, maken we later bekend.

Maar voor nu, welkom Brightlands!