Nieuws

20
okt

Succesvolle Kick-Off

Op 12 oktober heeft de Kick-Off plaatsgevonden van Limburg Unlimited in het Crowne Plaza Den Haag.

Ruim 40 ambassades, economische/handels departementen en bedrijven hebben de interessante lezingen van de sprekers bijgewoond. Sprekers waren o.a. mevrouw Conny Moonen, directeur van Connect Limburg en de heer Jan Siemons CEO van SILC Global en chairman van ITIC. Onderwerpen die aan bod kwamen waren o.a. de introductie van Limburg en haar sectoren en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van FDI (Foreign Direct Investment). Daarnaast werden de (internationale) kansen belicht die Limburg Unlimited kan bieden voor zowel de landen en de bedrijven.

NBI International wil graag alle diplomaten bedanken voor hun aanwezigheid. De feedback was zeer positief en draagt bij aan het succesvol neerzetten van de beurs op 28 en 29 maart in MECC Maastricht.