Nieuws

1
nov

Limburg Unlimited wordt het grootste netwerkevent van de provincie.

Provincie, Campussen, LWV, MKB Limburg, UWV, LED, Connect Limburg en Liof gaan er vol voor!

CONTACTMOMENTEN: Voor de Limburgse bedrijven een uitgelezen kans om zich te profileren. Het Limburgse bedrijfsleven, het MKB, kan dit event aangrijpen om bestaande relaties te ontmoeten en nieuwe relaties op te bouwen.

RECRUITMENT: Ook van het grootste belang is de zoektocht van de latent werkzoekenden in andere provincies die in Limburg zullen komen wonen en werken of simpelweg terugkeren naar de provincie.

CLUSTERING: klaar zijn voor grotere uitdagingen behoeft steeds vaker een samenwerking van bedrijven. Als standhouder bent u altijd in beeld en bent u tevens een echte gastheer van uw bedrijf, eventueel op afspraak.

GRENZEN VERLEGGEN: Limburg is een sterk economisch groeigebied en dat geldt voor zowat alle sectoren. Dat betekent dat de nationale en ook de internationale bedrijven en initiatieven tijdens Limburg Unlimited aanwezig zullen zijn.