Nieuws

2
nov

Matchmaking

Hoe behaal je een hoog succesratio? Doelgerichtheid is belangrijk voor iedere deelname aan een event. Hoe vergroot je de kans op Return of Investment. Allereerst zit hem dat in de propositie van de beurs, de samenstelling van exposanten en bezoekers. Maar juist dan is belangrijk hoe genereer je hier de beste leads uit. NBI International werkt met een zelfontwikkeld matchingsysteem gebaseerd op de analyse van de inkoopvraag.

Het matchmaking systeem is ontwikkelt om vraag en aanbod samen te brengen. De werkwijze is persoonlijk en sectorgericht waardoor men direct inzicht heeft in handelsmogelijkheden nationaal en over de grens. De één op één matches worden door NBI International samengesteld en begeleid.

Zoals eerder omschreven heeft Limburg Unlimited vier thematieken. Drie van deze thematieken lenen zich uitstekend voor matchmaking: Ondernemen, Internationaliseren en werk & leren. Voor deze drie worden dan ook matchmakingsessies georganiseerd op daarvoor ingerichte pleinen.

Voor deelnemers van Limburg Unlimited is de deelname aan de matchingpleinen kosteloos. Binnenkort kunt u op onze website meer informatie vinden hoe u deel kunt nemen aan de matching.