Nieuws

9
nov

Limburg Unlimited – Innovatie Plein

Tijdens het evenement Limburg Unlimited op 28 & 29 maart in MECC Maastricht zijn er vier belangrijke thema’s. Een van deze thema’s is het innoveren. Een aantal Limburgse bedrijven met zeer innovatieve producten presenteren zich gezamenlijk: het innovatie plein! Het innovatie plein is een plein van 64m2 met 8 stands van elk 8m2. Wij stellen alvast twee deelnemers aan u voor:


Stomydo
‘Kun jij iets ontwikkelen waarmee ik mijn stoma snel en goed kan verzorgen?’ Deze vraag liet Peter Cox, eigenaar van Stomydo, de afgelopen jaren niet los. Het resultaat is een innovatieve stomadouche die de stoma en huid reinigt. Deze maakt het voor stomadragers mogelijk om eenvoudig en snel te douchen, zonder dat je je eerst moet uitkleden. Het zorgt enerzijds voor gemak en tijdswinst, anderzijds ook voor een verbetering van de huid rondom de stoma, kwaliteit van leven en zelfredzaamheid. Dit is een groot goed voor stomadragers, die tot dusver verre van vanzelfsprekend was. De Stomydo stomadouche is mede door stomadragers ontworpen en ontwikkelt. Diverse tests en ontwikkelingen leidden in 2013 tot het eerste prototype. Sindsdien is de stomadouche verder doorontwikkeld. Met een steeds verder verbeterd gebruiksgemak als gevolg. Hiermee stond Stomydo in 2017 nog in de innovatie top 100. Voor meer informatie kunt u de website bekijken: https://www.stomydo.com/

Maerdeau
Maerdeau introduceert de ultieme gezondheidsbooster. Het is vandaag de dag erg moeilijk om genoeg voedingsmineralen binnen te krijgen door ons hedendaagse voedsel. Maerdeau heeft een innovatief idee om voedingstekorten aan mineralen op te lossen. Met hulp van Brightlands Innovation Factory heeft de onderneming een unieke mineralencombinatie ontwikkeld, met als doel om mensen over de hele wereld net een stukje gezonder te maken.

Het drinken van Maerdeau draagt bij om de Dagelijkse Aanbevolen Hoeveelheid (ADH) aan voedingsmineralen binnen te krijgen, aanvullend op de dagelijkse voeding. De goed opneembare vorm van de voedingsmineralen en de optimale dosering maken dit drankje uniek. Maerdeau is geurloos, kleurloos en neutraal van smaak. Daarnaast is het suikervrij, zoutarm en caloriearm.

Maerdeau vindt maatschappelijke betrokkenheid ontzettend belangrijk en doneert daarom een deel van haar winst aan haar eigen stichting www.Water4life.eu voor maatschappelijke projecten. Water4life is ontstaan uit Dream-actie n.a.v. 100 jarig bestaan van DSM. Kijk voor meer informatie op de website: www.maerdeau.com

Wilt u uw bedrijf of producten ook presenteren op Limburg Unlimited? Of wilt u meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met de organisatie of vul het deelname informatie formulier in. https://www.limburg-unlimited.com/contact/