Nieuws

29
nov

Nieuwe deelnemer: MyDiagnostick

Zo eenvoudig als het vasthouden van je fietsstuur en zo betrouwbaar als het oordeel van je cardioloog. Na 60 seconden de diagnose die je zekerheid geeft over je hart. MyDiagnostick maakt een ECG en de stick analyseert en geeft middels een groen of rood lampje aan of er sprake is van Boezemfibrilleren (AF).Bij een rood lampje contacteert u uw arts, die dan uw ECG kan uitlezen. MyDiagnostick is momenteel druk bezig om het product samen met het LED ook naar de consumenten markt te halen. Wilt u meer lezen over hoe dat precies in zijn werking gaat, kunt u dit artikel van het LED nog even lezen: http://www.ledbrainport2020.nl/nieuws/artikel/4443/in-60-seconden-een-diagnose-met-mydiagnostick-binnenkort-gewoon-thuis.html

Tevens is MyDiagnostick de nieuwste deelnemer van het innovatie plein en zijn ze te zien op het evenement Limburg Unlimited.

Wilt u uw bedrijf of producten ook presenteren op Limburg Unlimited? Of wilt u meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met de organisatie of vul het deelname informatie formulier in. https://www.limburg-unlimited.com/contact/