Nieuws

16
jan

Arbeidsmarkt 3.0

Het voeren van effectief personeelsbeleid nu en in de toekomst is een enorme uitdaging waar veel bedrijven mee te maken hebben of krijgen. Met betrekking tot Recruitment zijn de huidige tools vaak niet toereikend genoeg. Traditionele banenbeurzen worden wel bezocht, maar zijn niet altijd succesvol. Veelal omdat werkzoekenden op zoek zijn naar banen die er in onvoldoende mate zijn. Daarnaast zijn die werkzoekenden ook onvoldoende geïnformeerd of missen de kennis over alternatieve werksoorten die passen bij hun competenties.

Dit event is een kans bij uitstek voor bedrijven en vooral sectoren om zich te tonen aan deze werkzoekenden en hun te werven voor de kansen die de sector biedt.

Namens de organisator NBI International slaan UWV, Manpower en Flexpoint de handen ineen om deze en tal van andere vraagstukken op innovatieve wijze te tackelen: Arbeidsmarkt 3.0.

Gericht op de volgende doelgroep:
A. Nu geen baan, maar wil wel graag aan het werk
B. Werkend werkzoekenden (latent werkzoekenden)
C. Studenten / Afstudeerders
D. NUGgers (Niet uitkeringsgerechtigden)

Een modern zakelijk evenement als Limburg Unlimited biedt een dynamisch platform aan de top bedrijven die Limburg rijk is. Een evenement dat zich kenmerkt door een zeer sterk inhoudelijk programma, gericht op kennisoverdracht. Dit is anno 2018 de manier om de juiste doelgroepen naar je evenement te krijgen (zeker latent werkzoekenden).

Op dit interactieve platform worden door UWV, Manpower, Flexpoint en NBI International kennissessies aangeboden per sector, welke worden opgevolgd met matchmakingsessies in de vorm van speeddating. U krijgt als bedrijf de juiste tools aangeboden om duidelijk in beeld te komen. In deze arbeidsmarkt geldt: bedrijven moeten gaan werven in plaats van selecteren dus Employer branding is een must om als organisatie het juiste talent te kunnen aantrekken, binden en boeien.

Dit vernieuwende event wordt pro-actief ondersteund door:

  • Limburgs belangrijkste stakeholders, zoals  Provincie Limburg, Liof, Brightlands, LWV, MKB, LED.
  • Een uitgebreide marketingcampagne om de doelgroep zo specifiek mogelijk te informeren zowel online als offline.
  • Gerichte campagnes om specifieke doelgroepen inzichtelijk te maken dat er wellicht meer kansen zijn in andere sectoren dan de sector waar ze tot nu toe werkzaam zijn geweest
  • Samenwerking met scholen en ‘’omscholers’’ om het personeel van de toekomst op uw bedrijf te attenderen
  • Internationale instroming van potentiële medewerkers.

Hoe deelnemen:

U kunt deelnemen aan deze Arbeidsmarkt 3.0 en tegelijkertijd profiteren van de andere mogelijkheden die Limburg Unlimited te bieden heeft, zoals netwerken, productpresentaties en direct sales.

Deelnemen aan het evenement kan vanaf € 1.200. U heeft dan een stand inclusief standbouw van 8 m² (minimale grootte) en u kunt uiteraard gebruikmaken van alle faciliteiten die het evenement te bieden heeft en u wordt ondersteund om het juiste personeel te werven.

Datum: 28 & 29 maart 2018
Locatie: MECC Maastricht

Neem bij vragen contact op met de organisator NBI International +31 (0)40 246 36 26 (Glenn Habets of Jop Thissen) of met uw contactpersoon bij UWV, Flexpoint of Manpower.