Nieuws

9
feb

Op naar een innovatieve regio!

Op 28 en 29 maart presenteren Brightlands, LIOF en de Limburgse Werkgevers Vereniging zich op Limburg Unlimited. Gezamenlijk zorgen zij voor een sterk inhoudelijk programma en inspirerende ontmoetingen, gericht op kennis delen en verbindingen leggen. Rondom de thema’s Smart Services, Health, Food , Materials, Sociale Innovatie, Maakindustrie en Logistiek. Thema’s waar Brightlands, LIOF en de LWV op inzetten en die Limburg als sterk groeiende, innovatieve regio op de kaart zetten. 

Tijdens Limburg Unlimited maak je in Maastricht kennis met de nieuwste innovatieve technologieën, processen en materialen die Limburg rijk is: neem kennis van de laatste ontwikkelingen van imaging en wat het voor onze gezondheid kan betekenen. Hoe haal je het maximale uit voeding ten behoeve van jouw gezondheid. Waar liggen kansen op het gebied van blockchain en big data voor jouw organisatie? Wat biedt 3D-printing aan nieuwe toekomstperspectieven? Dit en meer is te ervaren op het Brightlands paviljoen. Verdiep je in de logistieke wereld en kom meer te weten over synchromodaliteit; de optimale inzet van weg, water en spoor. Groeiende concurrentie vraagt om servitization; van producten naar services. Maar hoe pak je dat aan? Ervaar hoe innovatie jouw organisatie vooruit kan helpen, op gebieden als kosten, processen, kwaliteit en werknemerstevredenheid. LIOF en de LWV nemen je graag mee.

Neem bij vragen contact op met de organisator NBI International +31 (0)40 246 36 26 (Glenn Habets of Jop Thissen) of met uw contactpersoon bij Brightlands, LIOF of de LWV.