Nieuws

19
feb

45+ Challenge

Solliciteren kan lastig en saai zijn, vooral wanneer er vaak niet eens een reactie op uw sollicitatie volgt. Toch zijn er werkzoekenden die het wel lukt. Wat doen zij nou anders? Tijdens het event a4works 45plus challenge krijgen zeven deelnemers de kans om deze vraag middels een pitch toe te lichten. Hierna volgen verdiepende vragen gesteld door een panel, waarbij de deelnemers hun idee aan kunnen prijzen en verdedigen. De panelleden kunnen de beste ideeën (financieel) ondersteunen.

Wilt u uw pitch voorleggen aan de jury? Zet uw idee dan op papier of presenteer uw idee op een andere manier en zend het voor 19 maart in naar www.a4works.nl. Klik hierbij op “meedoen”. Als beloning voor uw inschrijving ontvangt u een gratis training die in het teken staat van het opstellen en presenteren van een pitch. Ten slotte ontvangt u een video uw pitch.

Maar, wat gaat u nu eigenlijk precies presenteren?  Het initiatief moet als uitgangspunt hebben de positie van werkzoekenden op de arbeidsmarkt te verbeteren. Het gaat niet om een oplossing voor een enkel individu, maar voor een grotere groep mensen.

Meer informatie is te vinden op www.a4works.nl