Nieuws

World Class Maintenance Zuid
12
mrt

World Class Maintenance Zuid

Het LWV Maakindustrie Platform en World Class Maintenance slaan de handen ineen. Een waar regionaal innovatie netwerk: World Class Maintenance Zuid is geboren!

De Kick-off van WCM Zuid vindt op 28 maart om 13:30 uur tijdens Limburg Unlimited plaats. Kom samen met ons verkennen welke kansen er in de regio liggen om innovatie tot bloei te brengen.

World Class Maintenance Zuid (WCM Zuid)

Het nieuwe platform heeft als doel door samenwerking duurzaamheid en innovaties in asset management op te starten en te versnellen. Het LWV Maakindustrie Platform onderstreept het belang van dit initiatief en is daarom onderdeel van de organisatie van deze kick-off WCM-Zuid. WCM Zuid ondersteunt alle asset owners in de regio. Infra, procesindustrie, weg en water, aerospace hebben allen baat bij innovatie van asset management. Hier gezamenlijk de schouders onder zetten draagt bij aan een sterk Smart Industry cluster in Limburg.