Nieuws

11
dec

VVV-VENLO gaat de beurs op!

HET PLEIN VOOR HET VVV-VENLO NETWERK

NBI International en VVV-Venlo hebben een zeer bijzondere samenwerking mogen sluiten. Naast Businessclub lid gaat NBI International samen met VVV-Venlo de beurs op! Op woensdag 8 en donderdag 9 mei organiseren wij in samenwerking met elkaar Limburg Unlimited, welke gaat plaatsvinden bij de Evenementenhal Venray. Limburg Unlimited is hét zakelijke netwerk event van Limburg en de Euregio, het platform om Limburg in al haar kracht te laten zien en te ontmoeten. Een platform voor ondernemers, onderzoekers, talenten, producenten, onderwijs, overheden en internationale gasten met affiniteit voor kansen een duurzame oplossingen. “Als VVV-Venlo zijnde, zijn wij super trots om onderdeel uit te gaan maken van dit grootschalige event met onze eigen VVV-Venlo BusinessLounge, een plein voor en door het VVV-Venlo Netwerk. Een plein, waar vele nieuwe verbindingen gelegd zullen gaan worden, maar waarbij wij ook het vizier naar buiten toe richten, want ook buiten ons netwerk liggen vele kansen die we kunnen gaan benutten op dit evenement”. Meer info: https://limburg-unlimited.com/vvv-venlo-businesslounge/