Nieuws

21
dec

Seminars

Tijdens Limburg Unlimited zullen een aantal interessante seminars plaatsvinden. Met gepaste trots kunnen wij alvast de volgende seminars bekend maken. Binnenkort kunt u op onze website het complete programma inclusief tijden en sprekers terug vinden. Alle seminars zijn gratis toegankelijk voor geregistreerde bezoekers.

 

1. Seminar:
MAP een nieuwe economie voor Limburgse tuinders

Het ontwikkelen van een nieuwe economie voor medicinale & aromatische planten.

Sprekers:

1. Alie de Boer, Universiteit Maastricht

2. Niels Jacobs, Light for food

3. Boy Jacobs, Sitesta’s BV

4. Raymond Nolet, Mifood BV

5. Ronald Thijssen, Ammerlaan BV


Powered by NBI International BV

 

2. Seminar:
Bigdata voor het MKB

Sessie 1: Artificial intelligence: waardecreatie met behulp van data

Elke organisatie beschikt tegenwoordig over steeds meer data. Dit roept de vraag op hoe uit deze data waarde voor de organisatie gecreëerd kan worden. Steeds meer bedrijven omarmen daarom AI en deep learning (neurale netwerken). De basis voor kunstmatige intelligentie is uiteraard een enorme hoeveelheid data. Met behulp van een goede IT-infrastructuur en algoritmes is daarmee tot kunstmatige intelligentie te komen die beslissingen neemt. Feilloos is AI nog niet, maar de ontwikkeling gaat zo hard dat bijblijven noodzakelijk is.

Sessie 2: De risico’s en kansen van privacywetgeving

Sinds 25 mei hebben organisaties te maken met de nieuwe privacywetgeving. Veel was er te doen over de invoering van deze GDPR-AVG. Maar hoe verenig je als organisatie de beginselen uit de wet met de kansen die big data kunnen bieden? Waaraan moet je bijvoorbeeld als bedrijf of als overheidsinstantie voldoen? En wat gaat er veranderen met de ePrivacy Verordening? Data is goud waard, wie echt alles wil weten over de ins en outs van de wetgeving mag deze sessie niet missen.


Powered by OGZ BV

 

3. International conference The New Silk Roads and Investment by Chinese companies: extra energy for economic expansion in Europe (E4)

Keynote speaker is the Chairman of the One Belt One Road Culture and Trade Promotion Association, Mr. Li Qi, tevens delegatieleider van een inkomende missie uit China. Hij vertelt o.a. over de impact van China’s One Belt One Road-project.Powered by ITIC International Trade & Investment Center

 

4. Seminar Fontys Crossing Borders in samenwerking met Business Club Maas Rhein.


 

5. VVV-Venlo: hoogstaande TOP-Ontmoeting