Nieuws

8
jan

Bigdata voor het MKB

Tijdens Limburg Unlimited wordt door OGZ, organisator van www.bigdata-expo.nl een seminar organiseert met als thema Big Data.

Sessie 1: Artificial intelligence: waardecreatie met behulp van data

Elke organisatie beschikt tegenwoordig over steeds meer data. Dit roept de vraag op hoe uit deze data waarde voor de organisatie gecreëerd kan worden. Steeds meer bedrijven omarmen daarom AI en deep learning (neurale netwerken). De basis voor kunstmatige intelligentie is uiteraard een enorme hoeveelheid data. Met behulp van een goede IT-infrastructuur en algoritmes is daarmee tot kunstmatige intelligentie te komen die beslissingen neemt. Feilloos is AI nog niet, maar de ontwikkeling gaat zo hard dat bijblijven noodzakelijk is.

Sessie 2: De risico’s en kansen van privacywetgeving

Sinds 25 mei hebben organisaties te maken met de nieuwe privacywetgeving. Veel was er te doen over de invoering van deze GDPR-AVG. Maar hoe verenig je als organisatie de beginselen uit de wet met de kansen die big data kunnen bieden? Waaraan moet je bijvoorbeeld als bedrijf of als overheidsinstantie voldoen? En wat gaat er veranderen met de ePrivacy Verordening? Data is goud waard, wie echt alles wil weten over de ins en outs van de wetgeving mag deze sessie niet missen.

Binnenkort kunt u op onze website het complete programma inclusief tijden en sprekers terug vinden. Alle seminars zijn gratis toegankelijk voor geregistreerde bezoekers.