Nieuws

10
jan

Update Interactive speaking session: MAP-Economy

ENGLISH VERSION BELOW

Limburg-Unlimited organiseert in samenwerking met MAP-Expo een interactieve discussie over het thema medicinale & aromatische planten.

Wereldwijd zien we het gebruik van natuurlijke middelen in de sectoren voeding, pharma, cosmetica en meer exponentieel groeien. Deze groei zorgt er voor dat de vraag naar plantenextracten stijgt. Waar haalt men deze planten vandaan? Hoe kan er optimaal omgegaan worden met het groeiproces van een plant? Hoe zullen de natuurlijke middelen er in de toekomst uit gaan zien? Welke partijen zijn hierbij verbonden?

De economie van medicinale & aromatische planten biedt veel kansen, maar heeft ook nog veel vragen. De organisatie van MAP-Expo, NBI International, zal tijdens deze discussie uitgebreid gebruik maken van haar sterk internationaal netwerk. Deze discussie is speciaal georganiseerd voor de deelnemers aan het International Business Point.


In cooperation with MAP-Expo, Limburg Unlimited organises an interactive discussion about the industry of medicinal & aromatic plants.

The consumption of natural products in food, pharma, cosmetics and more is growing exponentially worldwide. This growth makes it so that the demand for plant extracts soars. Where do you find the necessary plants? What’s the best way to grow these plants? How will the natural products look like in the future? Which sectors are involved in this development?

The economy of medicinal & aromatic plants offers many opportunities, but has many questions. The organiser of MAP-Expo, NBI International, will make use of her extensive international network. This discussion is specifically organised for the participants of the International Business Point.