Nieuws

14
feb

International Business Point

NBI International: reeds 10 jaar matchmaker tussen landen en bedrijfsleven. Om dit heuglijke moment te vieren, worden tijdens Limburg Unlimited onze zakelijke en diplomatieke gasten ontvangen in het International Business Point.

De teller voor aanmeldingen voor het “International Business Point” staat sinds vandaag op 30. Wij mogen o.a. Duitsland, Oostenrijk, Canada, Bangladesh, Letland, Egypte en Ethiopië bevestigen.

NBI International is sinds 2008 actief bij buitenlandse ambassades of trade-offices en is vooral bekend voor de professionele matchmaking tijdens events of in opdracht van afzonderlijke landen of bedrijven.

In het “ International Business Point” is de Limburgse ondernemer welkom om kennis te maken of om algemene informatie te verzamelen.

Deze grote internationale belangstelling voor de tweede editie van Limburg Unlimited is een gevolg van de keuze van de organisatoren om voor de economische dynamiek van Noord-Limburg te kiezen.


For 10 years, NBI International has been a matchmaker between countries and companies. In celebration of this anniversary, our corporate and diplomatic guests will be invited to the International Business Point during Limburg Unlimited.

As of today, we have received 30 confirmed registrations for the International Business Point, e.g. Germany, Austria, Canada, Bangladesh, Latvia, Egypt, Ethiopia etc.

NBI International has been actively cooperating with embassies and trade offices since 2008. The team is well-known for their professional matchmaking at business events or matchmaking specifically commissioned by countries or companies. The International Business Point is the place for the entrepreneurs in Limburg to meet, and gather information.

This large international interest for the second edition of Limburg Unlimited is due to the event being held in the highly economic and dynamic region of North-Limburg.