Nieuws

21
feb

Jan Janssen – Brendaris bv, spreker seminar nieuwe economieën

Jan Janssen – Brendaris BV – “Ziel terug brengen in organisatie’s die gestopt zijn met ontwikkelen en innoveren”

Als project manager van platforms zoals MushroomValley en Berry Promotions wordt op een integrale manier inhoud gegeven aan branding, educatie en innovatie van de paddenstoel en de zacht fruit sector. De Villa Flora, als het clubhuis van de Agrofood in de regio Noord Limburg, vormt het ideale netwerk om cross-overs te maken. Met Bright 5 is een unieke samenwerking ontstaan tussen de champignon, aardbei, blauwe bes, de roos en de asperge om innovatie inhoud te geven met de parels die deze regio zo kenmerken.

Ook de lezing van Jan Janssen bijwonen? Bestel dan nu uw gratis bezoekerstickets en reserveer een plaatsje voor de seminarruimte. https://limburg-unlimited.com/tickets/