Nieuws

19
mrt

Partnership met VVV Venlo Netwerk geeft een sterke boost aan de tweede editie Limburg Unlimited !

Het VVV-Venlo plein begint vorm te krijgen!

VVV Venlo: “Samen met onze partners, gaan wij ons eigen VVV-Venlo plein vormgeven. De eerste 40 partners hebben al te kennen gegeven om onderdeel te worden van ons plein, wat een groot succes beloofd te worden.

Verbinden zal centraal staan, tijdens deze beurs, niet alleen tussen onze partners onderling, maar ook de overige beursstandhouders en natuurlijk de zakelijke bezoekers. We hebben ons concept verder uitgewerkt en zullen ons ten opzichte van de overige beursstands gaan onderscheiden, waarbij we drie verschillende keuzes hebben. Daarnaast zullen wij ook de horeca verzorgen op deze beurs, natuurlijk centraal op ons plein.

Met de sfeer en gastvrijheid die u van ons gewend bent. Netwerken & Events Bent u ook op zoek naar nieuwe contacten? Wilt u zichzelf presenteren aan Limburg en de Euregio? En wilt u binnen 2 dagen een groot zakelijk bereik hebben? Dan is dit the place to be. Tijdens Limburg Unlimited zullen wij tevens onze welbekende TOP-Ontmoeting organiseren en zal er een Eat & Meet Verbindsessie op het programma staan.”