Limburg Unlimited

Kansen zijn er om te pakken!

Limburg Unlimited is het platform om Limburg in al haar kracht te laten zien en te ontmoeten. Een platform van ondernemers, onderzoekers, talenten, producenten, onderwijs, overheden en internationale gasten met een affiniteit voor kansen en duurzame oplossingen.

De plek waar:

Kennis kan worden gedeeld.
– Ondernemers worden geënthousiasmeerd om te vestigen, (samen) te werken,
te internationaliseren en te investeren.
– Talent bewust wordt van de carrière mogelijkheden die worden geboden.
– (Internationale) kansen tastbaar worden.

Limburg Unlimited vindt plaats op 8 en 9 mei 2019 in Evenementenhal Venray. Deze
accommodatie is één van de beursaccommodaties van Easyfairs, onderneming van het jaar 2018 in België.

Het zakelijk netwerk event voor Limburg en de Euregio

Limburg Unlimited is het platform om Limburg in al haar kracht te laten zien en elkaar te ontmoeten. Kansen voor ondernemers, onderzoekers, talenten, producenten, onderwijsinstellingen, overheden en internationale gasten met een affiniteit voor innovatie en duurzame oplossingen.

De plek waar kennis kan worden gedeeld en waar ondernemers worden geënthousiasmeerd om zich in Limburg te vestigen, (samen) te werken, te internationaliseren en te investeren. Waar talent zich bewust wordt van de carrièremogelijkheden die worden geboden en waar (internationale) kansen tastbaar worden.

Limburg biedt vanwege zijn ligging veel kansen om over de grens samen te werken. Limburg maakt Nederland een stukje groter en vormt de verbinding met Europa. Een combinatie met het beste van drie werelden: een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en persoonlijkheid, een beetje Duitse Gründlichkeit en een vleugje ‘joie de vivre’ zoals de Fransen en Belgen dat kennen. Internationaal denken en handelen maakt van Limburgers krachtige partners in (grensoverschrijdende) samenwerkingsverbanden.