Manpower

Manpower

ManpowerGroup is wereldwijd al bijna 70 jaar dé hr-expert met innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Als hr-deskundigen helpen wij dagelijks meer dan 600.000 mensen met uiteenlopende vaardigheden en uit verschillende sectoren aan werk. Onze ManpowerGroup-familie bestaat uit Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions. Met een netwerk van bijna 3.000 kantoren wereldwijd ondersteunen wij samen meer dan 400.000 klanten in 80 landen in hun zoektocht naar talent. Van werven en selecteren, trainen en ontwikkelen tot loopbaanmanagement, outsourcing en hr-advies. Wij bieden integrale oplossingen voor het vinden, benutten, ontwikkelen én behouden van dit talent. Talent dat er voor zorgt dat onze klanten hun bedrijfsdoelen halen en hun concurrentiepositie verbeteren. De verkiezing van ManpowerGroup tot een van ’s werelds meest ethische ondernemingen van 2016 (voor het zesde jaar op rij) en tot een van de meest gewaardeerde ondernemingen volgens het magazine FORTUNE, versterkt onze positie als meest vertrouwd en gewaardeerd merk in de sector.

 Manpower heeft het Dignity of Work principe in het DNA: werk is belangrijk in het leven van mensen, aangezien het zorgt voor inkomen, eigenwaarde, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Het inzetten van je talent is hierbij essentieel. Onze oprichter Elmer Winter benadrukte het belang hiervan al in 1969 in zijn zogeheten Winter-Gram, een telegram dat hij naar alle medewerkers stuurde: ‘We bemiddelen in werk en werk is voor mensen een van de meest essentiële dingen in het leven. Uit de woorden van Elmer Winter blijkt dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen diep in ons bedrijf is verankerd.

Stel talent centraal
Iedereen heeft talent; dat is onze overtuiging. En talent helpen wij graag aan het werk.

Ook in de regio Limburg geven we hier invulling aan. Onder andere door het samenwerkingsverband Beyond.

In Beyond werken bedrijfsleven, overheid en onderwijs samen om Limburg als logistieke medical device regio verder te versterken. Dit doet Beyond door het aanbieden van verschillende opleidingstrajecten gericht op het uitbreiden van logistiek competenties van medewerkers, kennisdeling, innovatie en verdere professionalisering (www.beyond-medtech.com).

https://manpowergroup.nl/